Naar inhoud
Gemeente Mol

Nederlands oefenen? Kom tijdens zomermaanden op donderdag naar Ten Hove

Praatpunt_affiche
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 26 juli 2019

Ook tijdens de zomermaanden staan vrijwilligers klaar voor anderstaligen die Nederlands willen oefenen. In juli en augustus vindt Praatpunt plaats in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove (Jakob Smitslaan 28, zaal 1 en 2) en niet bij CVO Edukempen (Chrysantenlaan 10). Elke donderdag ben je er welkom tussen 19 en 21 uur. Ook kinderen zijn welkom! De deelname is gratis. Inschrijven hoeft niet. Op 15 augustus is er geen Praatpunt.

Tijdens Praatpunt speel je samen met vrijwilligers spelletjes, praat je over alledaagse zaken zoals hobby’s, werken, winkelen, eten, familie,… Het zijn dus geen lessen Nederlands, maar een leuke manier om Nederlands te oefenen en nieuwe mensen te leren kennen. Normaal is Praatpunt enkel voor volwassenen, maar tijdens de zomervakantie zijn ook kinderen welkom. Voor hen voorzien we toffe activiteiten.

In juli en augustus ben je elke donderdagavond van 19 tot 21 uur in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28 (zaal 1 en 2). concreet ben je deze zomer nog op volgende data welkom:

  • donderdag 25 juli
  • donderdag 1 augustus
  • donderdag 8 augustus
  • donderdag 22 augustus
  • donderdag 29 augustus

Van september tot en met juni vindt Praatpunt elke donderdagavond plaats bij CVO Edukempen, Chrysantenlaan 10.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, 014 33 15 73, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be