Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

vrijdag 19 juli 2019

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur/week) in contractueel dienstverband, niveau D. Het gaat om een contract voor bepaalde duur (3 maanden met kans op verlenging) voor een spoedige indiensttreding. Er wordt een werfreserve aangelegd. Interesse? Stuur dan ten laatste op 4 augustus 2019 je kandidatuur bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be. Of per post naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als begeleid(st)er van de buitenschoolse kinderopvang sta je in voor het begeleiden van kinderen tijdens de voor- en naschoolse opvang en tijdens de schoolvrije dagen. Samen met je team bereid je leuke en gevarieerde spelactiviteiten voor om samen met de kinderen te spelen

Je moet in het bezit zijn van één van de volgende diploma’s:

• 7de jaar BSO kinderzorg of begeleider in de kinderopvang (of volwassenenonderwijs)
  • 6de jaar TSO sociaal technische wetenschappen, gezondheids- en welzijnswetenschappen of jeugd- en gehandicaptenzorg (of volwassenenonderwijs),
  • 2de jaar met succes voltooid van de opleiding leraar kleuteronderwijs, leraar lager onderwijs of orthopedagogie (of volwassenenonderwijs)
  • bachelor- of masteropleiding
  • een diploma dat voldoet aan de voorwaarden die zijn vastgesteld door Kind en Gezin

Interesse?

Stuur ten laatste op 4 augustus 2019 je sollicitatiebrief samen met:

• je curriculum vitae
  • een kopie van het gevraagde diploma (verplicht)

bij voorkeur via e-mail aan vacature@gemeentemol.be of per post naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Een uittreksel uit het strafregister (model 2) moet je tijdens het sollicitatiegesprek bezorgen.

De selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 9 augustus 2019.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be