Naar inhoud
Gemeente Mol

Groepsaankoop groene energie, schrijf je deze zomer opnieuw in!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 17 juli 2019

Het gemeentebestuur ondersteunt dit jaar opnieuw een groepsaankoop groene stroom en gas. De provincie Antwerpen heeft besloten om geen groepsaankoop meer te organiseren. IChoosr, het bedrijf dat de groepsaankoop negen jaar lang heeft georganiseerd, gaat wél verder. Door over te schakelen op groene stroom stoten we zo 1.380 ton minder CO2 uit. Inschrijven doe je voor 9 oktober 2019 via ichoosr.be/antwerpen.

De inschrijving is eenvoudig, vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting. Inschrijven doe je voor 9 oktober 2019 via ichoosr.be/antwerpen. Zorg dat je je laatste afrekening bij de hand hebt. De website leidt je stap voor stap door de inschrijving.

Uiterlijk 25 oktober ontvang je je persoonlijk voorstel. Via de link in de e-mail kan je het aanbod bekijken. Met een paar muisklikken bevestig je je overstap.

Overstap al gemaakt?
Huishoudens die vorig jaar overstapten hebben er alle baat bij opnieuw deel te nemen aan de groepsaankoop. Zij hebben per slot van rekening nu een jaarcontract. Door in te gaan op het aanbod van de nieuwe winnende leverancier, genieten ook zij opnieuw van kortingen op de energiefactuur.

Geen internet?
Heb je geen toegang tot internet? Dan helpt de milieudienst je met je inschrijving tijdens één van de inschrijvingsdagen. Vergeet zeker niet je laatste eindafrekening (12 maanden) van elektriciteit en/of aardgas mee te brengen!

Je kan een afspraak maken bij de milieudienst vanaf maandag 26 augustus tot en met donderdag 3 oktober:

  • - Maandag- en dinsdagnamiddag van 12.30 tot 17 uur
  • - Donderdag van 16 tot 19 uur

Meer info: ichoosr.be/antwerpen, gratis nummer 0800 26 659