De sociale verwarmingstoelage aanvragen kan het hele jaar door

maandag 8 juli 2019

De sociale verwarmingstoelage kan het hele jaar door aangevraagd worden, ook tijdens de zomermaanden. De aanvraag dient binnen de zestig dagen na levering te gebeuren bij het seniorenplus team in het lokaal dienstencentrum Ten Hove.

Verwarm je met huisbrandolie, verwarmingspetroleum of bulkpropaangas (type c)? Dan voorziet de overheid voor mensen met een bescheiden inkomen een tussenkomst via het sociaal verwarmingsfonds. Wil je weten of je recht hebt op de verwarmingstoelage? Doe dan binnen de 60 dagen na levering een aanvraag bij het senioren plus team in het lokaal dienstencentrum Ten Hove,  Jakob Smitslaan 28 Mol.

Breng je leveringsfactuur en identiteitskaart mee
Verwarm je met een gemeenschappelijke ketel? Vraag dan een kopie van de leveringsfactuur of –bon aan de eigenaar of beheerder.

Meer info: dienst energie, Emmy Verbraeken, 014 33 15 66, emmy.verbraeken@gemeentemol.be