Gemeentebestuur is dringend op zoek naar een technisch assistent stoepenploeg

maandag 8 juli 2019

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds technisch assistent stoepenploeg, niveau D in contractueel dienstverband. Het gaat om een vervangingscontract. Interesse? Vul dan zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in.

Als technisch assistent stoepenploeg voer je taken uit binnen het gemeentelijk patrimonium en openbaar domein. Bij deze taken behoren het uitvoeren van de aanleg, onderhoud en herstellingen aan de diverse bestratingen en rioleringen en het hanteren van machines om deze werken te kunnen uitvoeren. Je bent mee verantwoordelijk voor het toegankelijk maken en houden van de openbare wegen en voet- en fietspaden.

Het verrichten van grondwerken, plaatsen van straatmeubilair, greppels en straatkolken, metselen van inspectie- en andere putten behoren ook tot je taken. Je past de veiligheidsmaatregelen en de verkeerswetgeving correct toe met als doel de veiligheid van collega’s en weggebruikers te verzekeren.

• Een vervangingscontract
  • Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, bijkomende verlofdagen
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Een vast uurrooster (je werkdag start om 7.54 en eindigt om 16 uur)
  • Een filevrij te bereiken werkplaats

• Geen diplomavoorwaarden
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B

Interesse?

Vul zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in op onze website en voeg een kopie van je rijbewijs toe.

Als je in aanmerking komt, maken we samen een afspraak voor een sollicitatiegesprek.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be