Gemeentebestuur is dringend op zoek naar technisch assistenten groen

woensdag 3 juli 2019

Het gemeentebestuur zoekt twee voltijds technisch assistenten groen in contractueel dienstverband, niveau D. Het gaat om een contract voor bepaalde duur tot en met 30 november 2019. Interesse? Vul dan zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in.

Wil je graag werken in de buitenlucht? Steek je graag de handen uit de mouwen? Kan je goed overweg met tuingereedschap? Solliciteer dan voor de functie van technisch assistent groen.

Als technisch assistent groen sta je in voor het algemeen onderhoud van de parken, perken, laanbomen, wegbermen, begraafplaatsen, sportvelden en woonwijken van de gemeente. Je biedt technische ondersteuning bij de werkzaamheden en helpt bij de aanplanting van de gemeentelijke groenzones. Je werkt onder leiding van een ploegbaas van de groendienst.

Je hebt een basiskennis van planten en groenonderhoud en een goede kennis van het gebruik van machines eigen aan groenonderhoud (kettingzaag, bosmaaier, kantenmaaier,…). Je kan zowel zelfstandig als in team je taken volbrengen. Je kan je taken correct en snel afwerken en bent flexibel inzetbaar. Je hecht veel belang aan orde en veiligheid. Bovendien ben je bereid en in staat om ook in ongunstige weersomstandigheden te werken en uitzonderlijk ook ’s avonds en in het weekend. Je gaat op een klantvriendelijke en hulpvaardige manier om met collega’s, burgers en externen.

• Een contract bepaalde duur tot en met 30 november 2019
  • Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer

• Geen diplomavoorwaarden
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B

Interesse?

Vul zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in en voeg een kopie van je rijbewijs toe.

Als je in aanmerking komt, maken we samen een afspraak voor een sollicitatiegesprek.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be