Gemeentebestuur zoekt medewerkers voor leerlingenvervoer gemeentescholen

maandag 1 juli 2019

Het gemeentebestuur zoekt medewerkers voor leerlingenvervoer gemeentescholen (Saigo Sterrenbos) voor het schooljaar 2019 - 2020, niveau E, contractueel dienstverband. Het gaat om een deeltijdse tewerkstelling voor bepaalde duur (september 2019 tot en met juni 2020). Mail ten laatste op 16 juli 2019 een korte motivatiebrief en curriculum vitae naar vacature@gemeentemol.be.

Je begeleidt leerlingen tijdens het busvervoer naar en van de school. We bieden je een deeltijds contract voor bepaalde duur.

Je kan solliciteren door een korte motivatiebrief en curriculum vitae te mailen naar vacature@gemeentemol.be of tegen ontvangstbewijs af te geven aan de balie van de personeelsdienst in ’t Getouw (2de verdieping). ¬†Er zijn geen diplomavoorwaarden. Je moet je ten laatste op 16 juli 2019 kandidaat stellen.

Je ontvangt per mail een uitnodiging met plaats en uur van het selectiegesprek (+/- 30 minuten).

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be