Gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen schooljaar 2019-2020

vrijdag 28 juni 2019

Het gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen voor het schooljaar 2019 - 2020, niveau E, contractueel dienstverband. Het gaat om een deeltijdse tewerkstelling voor bepaalde duur (september 2019 tot en met juni 2020). Solliciteren kan door een korte motivatiebrief en curriculum vitae door te mailen naar vacature@gemeentemol.be.

Je houdt middagtoezicht bij kinderen van de kleuterschool en de lagere school, in de refter en op de speelplaats. We bieden je een deeltijds contract (maximum vier uur per week) voor bepaalde duur. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 21 augustus 2019 in de namiddag in administratief centrum ’t Getouw, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Je kan solliciteren door een korte motivatiebrief en curriculum vitae te mailen naar vacature@gemeentemol.be of tegen ontvangstbewijs af te geven aan de balie van de personeelsdienst in ’t Getouw (2de verdieping).  Er zijn geen diplomavoorwaarden. Je moet je ten laatste op maandag 12 augustus 2019 kandidaat stellen.

Op woensdag 14 augustus ontvang je via mail een uitnodiging met plaats en uur van het selectiegesprek (+/- 30 minuten).

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be