Bibliotheek zoekt muzikaal talent voor verwendag op zaterdag 12 oktober

maandag 1 juli 2019

De bibliotheek zoekt muzikaal talent om de verwendag op zaterdag 12 oktober op te luisteren. Dé ideale kans om voor een publiek op te treden. Interesse? Schrijf je dan voor 20 september in via mail aan annemie.bosch@gemeentemol.be en joris.vandonink@gemeentemol.be. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Een optreden duurt maximaal 30 minuten. Je mag zowel individueel deelnemen als in groep (maximum vier personen). Je bespeelt je instrument(en) akoestisch: er is geen versterking voorzien. Vermeld bij inschrijving je naam, je muziekstijl (pop, folk, country, klassiek,…) en of je het liefst in de voor- of namiddag wil optreden. We beperken ons tot twaalf optredens.

Jaarlijks lokt de verwendag zo’n 800 bezoekers naar de bibliotheek. Dit jaar vindt de verwendag plaats op zaterdag 12 oktober tussen 10 en 16 uur.

Meer info: bibliotheek, 014 33 07 64, bibliotheek@gemeentemol.be