Gemeentebestuur zoekt een halftijds zorgkundige voor contract bepaalde duur

dinsdag 25 juni 2019

Het gemeentebestuur zoekt nog één halftijds zorgkundige (C1-C2). Het gaat om een contract voor bepaalde duur voor drie maanden met kans op verlenging. Solliciteer zo snel mogelijk. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, ter attentie van Jonas Van Olmen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Samen met een team van verpleegkundigen en verzorgenden sta je in voor de verzorging en de verpleging van onze bejaarde bewoners. Je draagt bij aan het creëren van een aangename woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je ziet voortdurend toe op het comfort en de veiligheid van de bewoner. Je bouwt graag mee aan een warme en zorggerichte cultuur. De nachtshiften worden opgenomen door de nachtploeg. Sporadisch kan je gevraagd worden om ook een nachtshift op te nemen in geval van ziekte.

Je beschikt over:

• een studiegetuigschrift 6de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting verzorging

of

• een diploma 7de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting thuis- en bejaardenzorg of kinderzorg

• alle gelijkgestelde diploma’s

én

• het visum van zorgkundige

Interesse?

Bezorg ons zo snel mogelijk je motivatiebrief samen met

• Je curriculum vitae
  • Een kopie van je diploma
  • Een kopie van je visum als zorgkundige

Vermeld hierbij duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Gelieve je mail niet zwaarder dan 10 mb te maken.

Bezorg je sollicitatie op volgende manier:

of

• per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, ter attentie van Jonas Van Olmen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol

Als je in aanmerking komt, maken we samen een afspraak voor een sollicitatiegesprek.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be