Naar inhoud
Gemeente Mol

Spelen en ravotten op Speelplein Galbergen van 8 juli tot en met 23 augustus

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 1 juli 2019

Vanaf 8 juli tot en met 23 augustus organiseert Speelplein Galbergen opnieuw hun speelpleinwerking. Op het speelplein in de Don Boscostraat kunnen kinderen (geboortejaar 2015 tot en met 2004) van dinsdag tot en met vrijdag heerlijk spelen en ravotten met leeftijdsgenootjes. Meer informatie over de speelpleinwerking vind je op www.speelplein-galbergen.be.

Opgeleide animatoren staan klaar met een supertof spelaanbod. Tussen 9 en 12 uur spelen de kinderen samen en kunnen ze kiezen uit diverse ateliers of vrij spel. Van 13 tot 16.30 uur worden er spelletjes aangeboden per leeftijdsgroep.

 

Leuke tienerwerking

Speelplein Galbergen heeft ook een leuke tienerwerking waar je terecht kan na het eerste middelbaar. Voor de tienergroep worden steeds aparte activiteiten op maat aangeboden.

 

Praktisch

Je betaalt een éénmalige inschrijfkost van 7,50 euro, verzekering inbegrepen. Een dag speelplein kost 5 euro om van 9 tot 16.30 uur te spelen, een drankje voor ’s middags en vieruurtje zijn inbegrepen. Je brengt dan zelf je boterhammen voor ’s middags mee. Kom je enkel in de voormiddag, dan betaal je 2 euro. Voor wie enkel in de namiddag komt, kost het 3 euro, vieruurtje inbegrepen. Betalen mag ook met vrijetijdscheques. Vooraf inschrijven is niet nodig, dit kan de dag zelf ook nog.