Aparte regeling Peuterspeelpunt zomervakantie vanaf vrijdag 28 juni

vrijdag 21 juni 2019

Vanaf vrijdag 28 juni tot en met vrijdag 30 augustus vindt Peuterspeelpunt plaats in kinderclub Bieke in Ginderbuiten, Toemaathoek 1. Uitgezonderd op vrijdag 12 juli en vrijdag 9 augustus. Dan verhuizen we naar Ten Hove, Jakob Smitslaan 28, voor een activiteit met senioren in samenwerking met de dienst ergo & animatie. Je bent welkom op woensdag en vrijdag tussen 8.30 en 12 uur. Op woensdag 31 juli, vrijdag 2 augustus en vrijdag 16 augustus is Peuterspeelpunt gesloten.

Peuterspeelpunt is een gezellige ontmoetingsplaats voor kinderen tussen 0 en 3 jaar en hun ouders, grootouders, oppas,… Ook toekomstige mama’s zijn welkom. Een uitgelezen kans om samen met je kindje fijn te spelen, andere ouders te leren kennen en je kindje te leren om met andere kinderen samen te spelen.

Je vindt de openings- en sluitingsdagen van Peuterspeelpunt ook op www.gemeentemol.be/peuterspeelpunt of de Facebookpagina van Peuterspeelpunt Mol.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, 014 33 15 73, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be