Naar inhoud
Gemeente Mol

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor begeleiden Nederlands taalkamp!

785A1392
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 19 juni 2019

Ben je minimum 16 jaar, spreek je goed Nederlands, werk je graag met kinderen van andere origine en ben je nog op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding in de vakantie? Dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om van dit kamp een onvergetelijke week te maken. Het kamp vindt plaats in sporthal Den Uyt van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus, telkens van 8.30 tot 16.30 uur. Heb je interesse? Contacteer de dienst samenlevingsopbouw.

De dienst samenlevingsopbouw zoekt vrijwilligers die mee het Nederlands taalkamp voor anderstalige kinderen willen begeleiden. Als vrijwilliger werk je samen met een enthousiast team en stimuleer je op een leuke manier kinderen met een taalachterstand om Nederlands te praten. Ook ontvang je een vergoeding van 30 euro per dag.

 

Anderstalige kinderen (geboortejaar 2007-2013) kunnen deelnemen aan het Nederlands taal- en omnisportkamp. Door middel van muziek, taalstimulerende spelletjes en leuke activiteiten, oefenen we de Nederlandse taal. Er is ook een veelzijdig sportaanbod met elke dag verschillende sporten dat begeleid wordt door vrijwilligers van de sportdienst.

 

De activiteit past binnen het vrijetijdsaanbod Grabbelpas en wordt georganiseerd door de dienst samenlevingsopbouw in samenwerking met de sportdienst.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, 014 33 15 73, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be