Vereniging gezocht voor hulp personeelsfeest gemeente op zaterdag 21 september

vrijdag 14 juni 2019

Het gemeentebestuur zoekt een Molse vereniging die tijdens het personeelsfeest een handje wil toesteken. Dit onder begeleiding van een ploeg professionele garçons. Het feest vindt plaats op zaterdag 21 september in de zaal van TISP, Kruisven. We verwachten dat je met ongeveer twaalf volwassenen van 18.30 uur tot 1.30 uur maximaal aanwezig bent. Interesse? Stel je kandidaat voor 7 juli 2019 bij de dienst toerisme.

Als vrijwilliger help je bij de bediening van receptieknabbeltjes, ophalen van lege glazen, opruimen…  In ruil ontvangt de vereniging een vergoeding. Geïnteresseerden kunnen zich via mail kandidaat stellen bij de dienst toerisme. De toewijzing gebeurt op basis van chronologische volgorde van kandidatuurstelling.

Meer info: dienst toerisme/feestelijkheden, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be