Nederlands taal- en omnisportkamp van 19 tot en met 23 augustus, schrijf nu in!

woensdag 19 juni 2019

Anderstalige kinderen (geboortejaar 2007-2013) kunnen van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus deelnemen aan het ‘Nederlands taal- en omnisportkamp’. Dit vindt plaats in sporthal Den Uyt, Rode-Kruislaan 20, telkens van 9 tot 16 uur. Deelnemen kost 20 euro, je mag met vrijetijdscheques betalen. Inschrijven kan op de sportdienst of via www.gemeentemol.be/grabbelpas > online inschrijven.

Elke dag staan er drie uur Nederlands (voor anderstalige kinderen) en drie uur sport op het programma. Door middel van muziek, taalstimulerende spelletjes en leuke activiteiten, oefenen we de Nederlandse taal. Er is ook een veelzijdig sportaanbod met elke dag verschillende sporten. Kinderen brengen zelf sportkledij, binnen- en buitensportschoenen, picknick en drankjes mee. Voor en na de activiteit is er opvang voorzien vanaf 8 uur tot 16.30 uur.

Deze activiteit past binnen het vrijetijdsaanbod Grabbelpas en wordt georganiseerd door de dienst samenlevingsopbouw in samenwerking met de sportdienst.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, Jakob Smitslaan 22, 014 33 15 73, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be

Inschrijven: sportdienst, Rode-Kruislaan 20, 014 33 05 10/14, sportdienst@gemeentemol.be