Naar inhoud
Gemeente Mol

Inschrijvingen loting Cultuurcentrum ’t Getouw groot succes!

Bart Cannaerts

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 14 juni 2019

De inschrijvingen voor de ticketloting van Cultuurcentrum ’t Getouw zijn een groot succes. Tot en met dinsdag 11 juni konden geïnteresseerden hun keuze voor het cultuurseizoen 2019-2020 doorgeven. Met bijna 17.000 aangevraagde tickets voor het aanbod podiumvoorstellingen en workshops blijkt de interesse voor het programma van het cultuurcentrum erg groot te zijn. Een aantal voorstellingen is daarmee uitverkocht, maar voor het overgrote deel zijn er ook na de loting nog vrije plaatsen. Vanaf 27 juni kan je voor tickets opnieuw terecht aan de ticketbalie in Schouwburg Rex of online reserveren via www.getouw.be.

Met 1.011 aangevraagde tickets was comedian Bart Cannaerts de meest gegeerde artiest uit het programma. Ook Scala, Alex Agnew en het Jukebox 2020-trio Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts en Nele Bauwens zullen al zeker kunnen spelen voor een uitverkochte Schouwburg Rex. Wie een ticket aanvroeg voor een van deze voorstellingen maar niet werd uitgeloot, komt automatisch op een wachtlijst terecht en wordt gecontacteerd als er weer plaatsen vrijkomen.

 

Verdere afhandeling loting en ticketverkoop

Wanneer de loting voor alle voorstellingen is uitgevoerd, krijgt iedereen die inschreef een overzicht van de voorstellingen waarvoor hij werd uitgeloot, met betaalinstructies. Vanaf donderdag 27 juni wordt de rest van de tickets in verkoop gebracht. Je kan dan online, telefonisch of aan de ticketbalie tickets aankopen. Wanneer je dit doet vóór 18 september, geniet je bovendien nog van de vroegboekprijs.

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be