Gemeentebestuur zoekt technisch assistent elektricien

vrijdag 14 juni 2019

Het gemeentebestuur zoekt een technisch assistent elektricien, in contractueel dienstverband, niveau D, salarisschaal D1-D3, voor een bepaalde duur van drie maanden. Solliciteren kan tot en met 30 juni 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Ben jij de juiste schakel die wij zoeken? Heb jij een uitgesproken liefde voor het vak, en hou jij bovendien van afwisseling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je maakt deel uit van het team elektriciens binnen de uitvoeringsdienst. Je staat mee in voor het onderhoud en herstel van de elektrische installaties van het gemeentelijk patrimonium.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Vaste uren
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

• In het bezit zijn van rijbewijs B

De kandidaten moeten slagen in een mondelinge proef.  Deze vindt plaats op dinsdag 2 juli vanaf 8.30 uur.

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 30 juni je sollicitatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • kopie van rijbewijs B

via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Het betreft een snelle indiensttreding.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be