Naar inhoud
Gemeente Mol

Inschrijven lessen Academie voor Beeldende kunsten vanaf 3 juni of 1 juli

inschrijvingen ABK
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 3 juni 2019

Studenten die dit schooljaar les volgden bij de Academie voor Beeldende kunsten kunnen vanaf maandag 3 juni herinschrijven als ze hun studierichting wensen te verlengen. Nieuwe leerlingen schrijven vanaf 1 juli in. De academie werkt voortaan met een online inschrijvingsprogramma waardoor je heel eenvoudig van thuis uit kan (her)inschrijven en betalen. Heb je zin om jezelf onder te dompelen in een kunstzinnig bad? Surf dan snel naar www.abkmol.be!

(Her)inschrijven voor een kunstzinnig schooljaar kan voor het eerst volledig digitaal. Je surft naar www.abkmol.be > inschrijven en volgt de verschillende stappen.

 

Herinschrijven via secretariaat

Voor wie digitaal inschrijven niet haalbaar is of wie nood heeft aan toelichting bij het opleidingsaanbod, blijft welkom op het secretariaat Academie voor Beeldende Kunsten, Markt 24, maandag van 9 tot 21 uur, dinsdag van 9 tot 20 uur, woensdag van 13 tot 21 uur, donderdag van 9 tot 12.30 uur, vrijdag van 16 tot 19.30 uur, zaterdag van 9 tot 15 uur.

Herinschrijven in de Kruierie in Balen
Op vrijdag 7 juni kan er tussen 16 en 20 uur (uitzonderlijk) in Balen ingeschreven worden. De mensen van het secretariaat zullen dan aanwezig zijn in vrijetijdscentrum de Kruierie (Bevrijdingsstraat 1, 2490 Balen) en hebben een bancontact ter beschikking.

Inschrijvingen voor nieuwe studenten
Nieuwe leerlingen mogen zich inschrijven op de Open-academiedagen van 23 tot 26 juni maar worden nog op een wachtlijst gezet. Vanaf 1 juli start de inschrijvingsperiode voor het schooljaar 2019-2020. Alle nieuwe studenten kunnen dan volgens beschikbaarheid definitief in een atelier inschrijven.

Meer info: Academie voor Beeldende Kunsten, Markt 24, 014 33 07 96, abk@gemeentemol.be