Naar inhoud
Gemeente Mol

Inschrijvingsperiode Academie voor Muziek en Woord start op 3 juni

Inschrijvingen AMW
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 3 juni 2019

De inschrijvingsperiode van de Academie voor Muziek en Woord gaat van start op maandag 3 juni. De academie werkt voortaan met een online inschrijvingsprogramma waardoor je heel eenvoudig van thuis uit kan inschrijven en betalen. Zin om volgend schooljaar aan de slag te gaan met muziek of je te verdiepen in woordkunst en drama? Surf dan snel naar www.amwmol.be en schrijf in!

Inschrijven voor een muzikaal schooljaar kan voor het eerst volledig digitaal. Je surft naar www.amwmol.be > inschrijven en volgt de verschillende stappen.

Inschrijven via secretariaat
Voor wie digitaal inschrijven niet haalbaar is of wie nood heeft aan toelichting bij het opleidingsaanbod, blijft welkom op het secretariaat, Guido Gezellestraat 31A, maandag tot vrijdag van 15 tot 19 uur en zaterdag van 9 tot 12 uur. De inschrijvingen in vrijetijdscentrum de Kruierie (Bevrijdingsstraat 1, 2490 Balen) starten op 7 juni.

Nieuw en uitdagend aanbod
Ook volgend schooljaar biedt de Academie voor Muziek en Woord een uitgebreid opleidingsaanbod.

Nieuw vanaf september 2019:

  • dj en productie vanaf 12 jaar
  • opleidingen koordirigent en dirigent instrumentaal vanaf 15 jaar
  • instrument beiaard (met oefenklavier in de academie)
  • instrumenten koperblazers jazz-pop-rock
  • muziekinitiatie in afdelingen in Wezel, Olmen, Hulsen en Witgoor

Leerlingen kunnen nog steeds terecht in de verschillende vestigingsplaatsen in Mol, Balen en Dessel. De afzonderlijke opleidingen voor jongeren, tieners en volwassenen blijven bestaan. De structuur van het deeltijds kunstonderwijs omvat langlopende opleidingen verdeeld over vier graden en kortlopende opleidingen verdeeld over twee of drie jaren.

Nieuwe website
Bij de start van deze nieuwe inschrijvingsperiode lanceert de Academie voor Muziek en Woord een splinternieuwe website. Hiermee presenteren ze hun uitgebreide aanbod zo laagdrempelig en duidelijk mogelijk. De website kreeg inhoudelijk vorm na uitgebreid gebruikersonderzoek. De kunstzinnige vormgeving kwam tot stand dankzij het ontwerp van één van de docenten uit de Academie voor Beeldende Kunsten. Deze staat in het verlengde van de stijl die de academies gebruiken in de brochures en affiches. Geen dagelijkse kost, wel eigenzinnig onder een kunstig sausje.

Meer info: Academie voor Muziek en Woord, Guido Gezellestraat 31A, 014 31 38 21, amw@gemeentemol.be