Naar inhoud
Gemeente Mol

Kunstacademies lanceren nieuwe websites en maken online inschrijven mogelijk

nieuwe websites academies.JPG
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 3 juni 2019

Op maandag 3 juni lanceren onze kunstacademies elke een splinternieuwe website. De websites presenteren het opleidingsaanbod op een laagdrempelige en overzichtelijke manier. Bovendien werken de academies voortaan met een online inschrijvingsprogramma waardoor je heel eenvoudig van thuis uit kan inschrijven en betalen. Benieuwd naar het opleidingsaanbod voor volgend schooljaar? Surf dan snel naar www.abkmol.be of www.amwmol.be en ontdek!

Sinds vorig schooljaar bieden de Academie voor Beeldende Kunsten en de Academie voor Muziek en Woord tal van nieuwe studierichtingen aan. Bij de start van de nieuwe inschrijvingsperiode vertaalt deze nieuwe wind zich in een kunstzinnige nieuwe website voor elke academie. De websites kregen inhoudelijk vorm na uitgebreid gebruikersonderzoek. De vormgeving kwam tot stand dankzij het ontwerp van één van de docenten van de Academie voor Beeldende Kunsten. Deze staat in het verlengde van de stijl die de academies gebruiken in de brochures en affiches. Geen dagelijkse kost, wel eigenzinnig onder een kunstig sausje.

Online inschrijven
Op beide websites vind je een link om digitaal in te schrijven en ineens ook te betalen. Je moet dus niet meer naar het secretariaat van de academies gaan om jezelf of een gezinslid in te schrijven. Vooraan kan het snel en eenvoudig van thuis uit.

Voor wie digitaal inschrijven niet haalbaar is of wie nood heeft aan toelichting bij het opleidingsaanbod, blijft welkom op het secretariaat:

  • Academie voor Beeldende Kunsten, Markt 24.
  • Academie voor Muziek en Woord, Guido Gezellestraat 31A.

Meer info:
> Academie voor Muziek en Woord, Guido Gezellestraat 31A, 014 31 38 21, amw@gemeentemol.be
> Academie voor Beeldende Kunsten, Markt 24, 014 33 07 96, abk@gemeentemol.be