Gemeentebestuur zoekt jobstudenten schoonmaak voor juli en augustus

woensdag 29 mei 2019

Het gemeentebestuur zoekt jobstudenten (19/38) schoonmaak voor juli en augustus. Ben je minimum 18 jaar en studeer je nog? Vul dan het e-formulier ‘jobstudenten schoonmaak, aanvraagformulier’ in. Verstuur dit ten laatste op 16 juni 2019.

Als medewerker van onze poetsdienst sta je in voor het schoonmaken van de gemeentelijke gebouwen. Je hebt oog voor netheid en hygiëne en kan zelfstandig en in team je taken volbrengen. Bovendien ben je flexibel ingesteld en ben je bereid om op verschillende locaties te werken. Je werkt dagelijks onder een vast werkrooster van 6 tot 9.48 uur.

Voorwaarden

Kandidaten moeten minimum 18 jaar zijn op datum van indiensttreding en nog studeren. We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt voor de taken die je worden toegewezen.

Hoe solliciteren?

Vul het e-formulier ‘jobstudenten schoonmaak, aanvraagformulier’ in. Verstuur dit ten laatste op 16 juni 2019.

Bij meer dan twaalf kandidaten zal er een CV-screening gebeuren op volgende criteria:

• ervaring als jobstudent
  • ervaring in de schoonmaak

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 24 juni (vanaf 16 uur). We nodigen uit per mail.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 84, vacature@gemeentemol.be