Naar inhoud
Gemeente Mol

Vanaf juni één balie op site Ten Hove

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 28 mei 2019

Op site Ten Hove in de Jakob Smitslaan vind je vanaf juni één informatie- en onthaalbalie voor alle diensten. Het onthaal sociale dienst sluit, waarna het volledige onthaal van de site wordt aangestuurd vanuit gebouw Ten Hove aan de ingang van het lokaal dienstencentrum. De toegang tot het Sociaal huis verplaatsen we naar de zijde van de Werkwinkel. Wie voor het eerst komt en geen afspraak heeft, meldt zich eerst aan de balie van Ten Hove. Wie een afspraak heeft, kan plaatsnemen in één van de wachtruimtes.

De infobalie van Ten Hove helpt je verder met vragen over alle diensten op de site. Je kan er elke werkdag terecht op volgende openingsuren:

  • Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur
  • Donderdag van 9 tot 12 en van 13.30 tot 19 uur

Diensten in gebouw Sociaal huis

In het sociaal huis vind je volgende diensten:

  • dienst onderwijs
  • dienst buitenschoolse kinderopvang
  • huis van het kind Balen, Dessel, Mol en Retie
  • dienst samenlevingsopbouw
  • sociale dienst

Deze diensten werken enkel op afspraak. Om een afspraak te maken, neem je contact op met de balie in Ten Hove. Dit kan persoonlijk aan de balie (Jakob Smitslaan 28), maar ook via het nummer 014 33 16 00. Via mail bereik je de balie op balie@gemeentemol.be.

Wie een afspraak heeft, neemt plaats in wachtruimte 0 op gelijkvloers of wachtruimte 1 op de eerste verdieping. De medewerker waarmee je een afspraak hebt, haalt je daar af.

Diensten in gebouw Ten Hove

In gebouw Ten Hove vind je volgende diensten:

  • dienst seniorenplus
  • het woonzorgcentrum
  • cafetaria en restaurant

Op de dienst seniorenplus kan je elke werkdag terecht tijdens de vrije inloop van 9 tot 12 uur en op donderdagnamiddag tussen 16 en 18 uur. Elke andere namiddag werkt de dienst op afspraak.

Opladen budgetmeter

Het toestel voor het opladen van de budgetmeterkaarten zal door de verhuis voortaan te vinden zijn in de inkomhal van Ten Hove. Het toestel is elke werkdag bereikbaar tussen 8 en 16 uur. Enkel tijdens de kantooruren kan je hulp en informatie krijgen over het opladen.

Brievenbus verhuist ook naar Werkwinkel

Moet je documenten binnenbrengen voor de sociale dienst? Gebruik dan de brievenbus die aan de ingang van de Werkwinkel hangt. De brievenbus verplaatst dus ook naar de nieuwe ingang.

Vrijetijdscheques inleveren aan balie Ten Hove

Verenigingen of organisaties die ontvangen vrijetijdscheques willen inleveren, kunnen hiervoor voortaan terecht aan de infobalie van Ten Hove.

Meer info: balie Ten Hove, 014 33 16 00, balie@gemeentemol.be