Basisschool Rauw zoekt administratief medewerker voor schooljaar 2019-2020

woensdag 22 mei 2019

De gemeentelijke basisschool De Zandloper in Rauw zoekt een administratief medewerker (niveau HSO) voor het schooljaar 2019-2020. Het gaat om een vervangingscontract (7/36) voor het volledig schooljaar. Interesse? Registreer je via www.mol.sgpool.be én mail je sollicitatiebrief, cv en diploma naar directie.gbsdezandloper@gemeentemol.be. Solliciteren kan tot en met 15 juni 2019.

Als administratief medewerker sta je in voor de algemene (leerlingen)administratie op school. Je kan zelfstandig werken en je bent klantvriendelijk, correct en flexibel. Je bent minstens in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs. De directie doet een eerste selectie op basis van ervaring en competenties. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 25 juni in de namiddag.

Meer info: directie GBS De Zandloper, Bart Lodewijckx, 014 81 00 33, directie.gbsdezandloper@gemeentemol.be