Naar inhoud
Gemeente Mol

Ambiance op Mol Feest! met Clement Peerens Explosition op donderdag 22 augustus

Mol Feest_aff_DEF (00000002)
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 20 mei 2019

Noteer donderdag 22 augustus alvast in je agenda, want Mol Feest! wordt een echte voltreffer met optredens van Radio Guga, Clement Peerens Explosition en DJ’s Ilsen & Verhulst. Het feestje start om 19 uur op het Rondplein. Breng gerust vrienden en familie mee, want de toegang is gratis.

Guga is een zalige stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de imitator heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggesteund door een fantastische liveband kruipt hij in de huid van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse grootheden als Ozark Henry, Gorki, Mumford & Sons, Das Pop, Editors, Elvis Presley, Bob Marley,… Radio Guga, Music Maestro!

 

The Clement Peerens Explosition is een Vlaamse rockgroep bedoeld als parodie op de gemiddelde stoere rock- en metalgroepen. De teksten gezongen in het Antwerps dialect draaien meestal rond thema’s die bij het typetje van Clement Peerens passen. Laat je gaan bij nummers als Vindegij Mijn Gat, Foorwijf, Boormachien, Boecht van Dunaldy,…

 

Ilsen & Verhulst ofwel Kobe en Viktor draaien als DJ’s samen een set vol energie, hits en sfeer. Hun officiële debuut was op Tomorrowland. Een overrompeling was het. Ondertussen draaien ze in de grootste discotheken van het land voor volle zalen. Muziek waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat!

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be