Wensboom laat dromen bewoners woonzorgcentrum in Ten Hove in vervulling gaan

maandag 20 mei 2019

Op donderdag 16 mei huldigde het woonzorgcentrum in Ten Hove een heuse wensboom in. Alle bewoners mogen hun persoonlijke wensen hierin ophangen. Doorheen het jaar laat het woonzorgcentrum de wensen van de bewoners in vervulling gaan. Naar de frituur gaan, een fotoshoot met de familie, een gelaatsverzorging of manicure, een kaas- en wijnavond, naar de lichtstoet gaan, een bezoekje aan de opera of het theater,… Een initiatief dat met veel enthousiasme onthaald wordt.

Het woonzorgcentrum organiseert dit jaar geen projectweek, maar besteedt het hele jaar aan het vervullen van de persoonlijke wensen van de bewoners. Alle wensen worden verzameld in een grote wensboom. Alle wensen tot 10 euro ondersteunt het woonzorgcentrum. Voor grotere bedragen betalen bewoners een persoonlijke bijdrage.

Meer info: woonzorgcentrum in Ten Hove, dienst animatie, 014 33 16 33, animatie@gemeentemol.be