Gemeentebestuur betreurt verdwijnen rode brievenbus Gompel

maandag 20 mei 2019

Het gemeentebestuur betreurt ten zeerste de beslissing van bpost om de rode brievenbus in Gompel (parochiezaal, Onze Lieve Vrouwstraat) weg te halen. In de provincie Antwerpen alleen al werden maar liefst 1.320 rode brievenbussen door bpost weggehaald. Lang niet iedereen heeft internet of stuurt graag mails. Ook voor ouderen of mensen die niet goed te been zijn, is de rode brievenbus vaak de enige weg naar de post. Het gemeentebestuur zal er in een brief aan bpost dan ook op aandringen om de rode brievenbus in Gompel alsnog terug te plaatsen.

Elk gehucht in onze gemeente heeft minstens één rode brievenbus. Gompel is het enige gehucht in onze gemeente dat niet over een rode brievenbus beschikt. In totaal tellen we er momenteel 22. Je vindt de brievenbussen op volgende locaties:

• Achterbos: Achterbos 54
  • Centrum: Hangarstraat 50, Jakob Smitslaan 44, Laar 6, Statiestraat 53A, Statieplein 1, Nieuwstraat 34, Rozenberg 2
  • Donk: Donk 99
  • Ezaart: Ezaart 191-193