Inschrijven loting nieuw seizoen Cultuurcentrum ’t Getouw vanaf 24 mei

woensdag 22 mei 2019

Van vrijdag 24 mei tot en met dinsdag 11 juni kan je via www.getouw.be de voorstellingen voor het nieuwe seizoen 2019-2020 selecteren waarvoor je tickets wenst. Na dinsdag 11 juni verloot de computer per voorstelling de beschikbare tickets onder alle kandidaten. Met dit systeem krijgt iedereen gelijke kansen. Het volledige programma en meer info vind je op www.getouw.be.

Dankzij het systeem van een computergestuurde loting maakt iedereen evenveel kans op een ticket. Of je nu één ticket wil of een wenslijst hebt met veel verschillende voorstellingen, iedereen start in dezelfde ‘pot’ en heeft dus evenveel kans om uitgeloot te worden voor de voorstelling(en) van zijn of haar keuze. Wanneer je samen met vrienden of kennissen inschrijft voor de loting, word je beschouwd als één groep en word je ook samen uitgeloot.

Nieuw! Vroegboekprijs en jongerenkorting

Het cultuurcentrum paste intussen ook zijn prijsformules aan. Het abonnement – waarbij mensen die tickets kochten voor vijf of meer voorstellingen een korting kregen – verdwijnt. In plaats daarvan werken we met een vroegboekprijs. Dat betekent dat tickets tot aan de start van het seizoen goedkoper zijn. Vanaf 18 september geldt dan de basisprijs. Daarnaast is er bij elke voorstelling ook een grote korting, tot maar liefst de helft van de basisprijs, voor jongeren onder de 23 jaar. Deze korting is al geldig van bij de start van de loting.

Moeite met pc of heb je geen internet?

Tijdens de inschrijvingsperiode voor de loting kan je alleen online je keuze doorgeven. Mensen die niet over internet beschikken of graag wat extra hulp hebben, kunnen tijdens de openingsuren altijd terecht aan de ticketbalie in Schouwburg Rex, Smallestraat 2. Er worden computers ter beschikking gesteld. De medewerkers van het cultuurcentrum helpen je graag op weg.

Tickets kopen na de loting?

Na de loting krijgt iedereen een mail of een brief met een overzicht van de voorstellingen waarvoor hij of zij door de computer uitgeloot werd. Bij deze bevestiging zit een betalingsuitnodiging. Bij een correcte betaling binnen de twee weken ontvang je de bestelde tickets.

Op donderdag 27 juni start de verkoop van alle overblijvende tickets. Je kan ze zowel online bestellen én betalen via www.getouw.be, als persoonlijk afhalen aan de ticketbalie in Schouwburg Rex. Tot aan de start van het cultuurseizoen koop je dan bovendien nog tickets aan vroegboekprijs.

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be