Extra dag voor hulp bij invullen belastingaangifte op 20 mei. Maak afspraak!

dinsdag 14 mei 2019

Ook op maandag 20 mei kan je tussen 9 en 16 uur je belastingaangifte laten invullen door medewerkers van FOD Financiën in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. De plaatsen op vrijdag 17 mei waren allemaal gereserveerd, vandaar deze extra dag. Het is belangrijk dat je hiervoor een afspraak maakt via het nummer 014 33 07 11. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Wat neem je mee?

• Je identiteitskaart
  • Je inkomstenfiches (lonen, uitkeringen,…)
  • Je aanslagbiljet van de onroerende voorheffing
  • Je attesten of betalingsbewijzen (hypothecaire lening, levensverzekering, pensioensparen, giften, uitgaven voor kinderopvang, dienstencheques, onderhoudsgeld,…)

Aangifte doen voor iemand anders?

Doe je de belastingaangifte voor iemand anders? Breng dan een kopie van zijn/haar identiteitskaart én een ingevulde volmacht mee. Zonder deze documenten kan je geen aangifte laten invullen voor een ander persoon.

Volmacht te verkrijgen aan volgende balies:

• ’t Getouw, Molenhoekstraat 2
  • Sociaal huis, Jakob Smitslaan 22
  • Ten Hove, Jakob Smitslaan 28

Downloaden kan ook via https://financien.belgium.be/nl/particulieren.

Je moet niet wachten tot de bruine enveloppe in je brievenbus valt.

FOD Financiën Geel

Voor het gratis invullen van je belastingaangifte kan je ook terecht bij de diensten van de FOD Financiën, Werft 65, 2440 Geel, Centrum Particulieren Mechelen, Beheer Team 4.

• In mei: elke werkdag tussen 9 en 12 uur
  • In juni: elke werkdag van 9 tot 15 uur