Beleef dé Kempen dankzij nieuwe Belgisch-Nederlandse fietstocht ‘Torenroute’

donderdag 16 mei 2019

Op 15 mei werd de nieuwe fietstocht ‘Torenroute’ officieel voorgesteld in Hotel Corbie. Met deze 150 kilometer lange fietstocht willen de tien deelnemende gemeenten in België en Nederland, de Kempen zo breed mogelijk onder de aandacht brengen van toeristen. Van de fietskaart is zowel een papieren als een digitale versie verkrijgbaar. Voor 6,95 euro koop je een exemplaar bij de dienst toerisme, Markt 1a.

De fietstocht brengt je van Mol naar Dessel, Retie, Arendonk en Lommel, maar ook naar Nederlandse gemeenten Reusel, Bladel, Eersel, Esbeek en Bergeijk. Onderweg passeer je vier uitkijktorens die unieke en geweldige gebieden met elkaar verbinden. Tussen deze aanknopingspunten beleef je de Kempen in al haar facetten. De fietser geniet van een mooie combinatie van cultuur en natuur, eventueel aangevuld met streekproducten, overnachtingen,… én de mooiste uitzichten van onze grensstreek!

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be