Gemeentebestuur zoekt twee HR-officers (0,8 VTE)

vrijdag 10 mei 2019

Het gemeentebestuur zoekt twee HR-officers (0,8 VTE), in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau B. Solliciteren kan tot en met 26 mei 2019. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als HR-officer sta je in de eerste plaats in voor een correcte sociale administratie en prestatie- en loonsverwerking van onze medewerkers (vaste en seizoensmedewerkers, art. 60, studenten, etc.). Hiervoor werk je nauw samen met het extern sociaal secretariaat.

Je bent het aanspreekpunt voor vragen van werknemers omtrent lonen en sociaal-juridische vragen. Onze medewerkers zijn jouw interne klanten.

Je biedt ondersteuning bij andere HR-processen. Het up-to-date houden van de databases en interne systemen volg je nauwkeurig op (onder andere: contractenbeheer, administratieve verplichtingen gekoppeld aan in- en uitdiensttreding, beheer, berekening en opvolging van verloven, tijdsregistratie, arbeidsongevallenverzekering, persoonsgerelateerde verzekeringen en verzekering burgerlijke aansprakelijkheid).

De sociale wetgeving volg je op de voet en je weet deze correct te implementeren. Je volgt nieuwe wetgevingen en regelgevingen met betrekking tot jouw expertise op en implementeert deze in overleg met de expert personeelsbeheer.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure: een schriftelijke en mondelinge proef.  De beste kandidaat wordt uitgenodigd voor een assessment.

Bij meer dan 20 kandidaturen vindt er een CV-screening plaats (criteria voor deze screening zijn onder andere: ervaring in personeelszaken, relevante opleiding, ervaring in een lokaal bestuur, functiegerichte motivatie,…).

Voor personeelsleden van de gemeente Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten naar de vacature op het intranet of informatie opvragen bij Tom Smet (vacature@gemeentemol.be of 014 33 09 52).

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 26 mei 2019 je motivatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van het gevraagde diploma

bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be