Gemeentebestuur zoekt deskundige sport

vrijdag 3 mei 2019

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds deskundige sport, in contractueel dienstverband, niveau B, salarisschaal  B1-B3, voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 19 mei 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Professioneel met je passie bezig zijn. Jij krijgt als deskundige sport deze kans! Je maakt deel uit van de afdeling jeugd en sport. Je bent het aanspreekpunt van het team vrije tijd en welzijn.

Verder ben je als deskundige verantwoordelijk voor het informeren van de Molse bevolking over de bestaande sportmogelijkheden in de gemeente, het promoten van de jeugd-sportinfrastructuur en het organiseren van bestaande en nieuwe activiteiten.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• Houder zijn van een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.
  • De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke en mondelinge proef. De schriftelijke proef vindt plaats op dinsdag 18 juni.

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 19 mei 2019 je sollicitatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van het gevraagde diploma

per mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be