Gemeentebestuur zoekt halftijds technisch assistent schoonmaak

donderdag 2 mei 2019

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds technisch assistent schoonmaak in contractueel dienstverband, niveau D. Het gaat om een contract voor bepaalde duur van drie maanden met kans op verlenging. Interesse? Vul dan zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in.

Hou je graag alles spik en span? Ben je op zoek naar een halftijdse job in de vroege uurtjes? Solliciteer dan voor de functie van technisch assistent schoonmaak.

Als technisch assistent schoonmaak zorg je ervoor dat onze medewerkers en bezoekers in een nette omgeving kunnen vertoeven. Je staat in voor het schoonmaken van de gemeentelijke gebouwen (administratief en Cultuurcentrum ‘t Getouw, lokaal dienstencentrum, Sociaal huis, buitenschoolse kinderopvang, scholen,…). Je komt terecht in een enthousiast poetsteam. Het is dus belangrijk dat je goed in teamververband kan werken. Daarnaast kan je ook zelfstandig aan de slag gaan en je eigen taken correct afwerken. Je hebt oog voor netheid en hygiëne. Je bent stipt, betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien ben je flexibel ingesteld en werk je graag op verschillende locaties.

• Een contract bepaalde duur voor drie maanden
  • Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Vaste werkuren (afhankelijk van de locatie, van 6 tot 9.48 uur of van 8 tot 11.48 uur)

• Geen diplomavoorwaarden

Interesse?

Vul zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in.

De selectieproeven vinden plaats op 13 juni 2019.

Als we meer dan twaalf geldige kandidaturen ontvangen kan er een cv-screening gebeuren op basis van het sollicitatieformulier. Volgende criteria zullen hierbij beoordeeld worden: relevante ervaring en opleiding, motivatie en affiniteit met de job. Staaf je kandidatuur met voldoende informatie over deze criteria.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be