Toon je skate- en stepkunsten tijdens Ramp?Zalig! in Balen op zaterdag 18 mei

maandag 13 mei 2019

Ben jij de nieuwe Tony Hawk? De Seppe Smits van het skaten? Laat het zien tijdens Ramp?Zalig! op zaterdag 18 mei. Tussen 9.30 en 18.30 uur kan je je kunsten tonen aan het sportcomplex Bleukens in Balen. Vanaf 5 jaar kan je deelnemen aan initiaties, vanaf 7 jaar ook aan wedstrijden. Inschrijven kan tot en met 13 mei en kost 2 euro in voorverkoop, 3 euro aan de kassa.

Ramp?Zalig! wil de skatecultuur extra in de kijker zetten. Daarom gaan er op 18 mei wedstrijden door voor zowel skateboarders als steppers, beginners én gevorderden. Benieuwd wat het inhoudt? Volg dan zeker een van de vele initiatielessen. Wil je tonen wat je allemaal al kan? Doe mee aan de wedstrijden en meet je met leeftijdsgenoten. Plezier gegarandeerd!

Inschrijven verplicht

Wil je graag meedoen? Schrijf je dan tot en met 13 mei in via

Deelnemen kost 2 euro in voorverkoop en 3 euro aan de kassa. Een helm is verplicht! Bij extreem weer gaat het evenement niet door.

Ramp?Zalig! is een evenement van de jeugd- en sportdienst Balen, in samenwerking met Dessel, Geel, Laakdal, Lommel, Meerhout, Mol en Retie.

Meer info: jeugddienst, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be