Gemeentebestuur zoekt acht halftijds zorgkundigen voor contract onbepaalde duur

dinsdag 30 april 2019

Het gemeentebestuur zoekt acht halftijds zorgkundigen (niveau C, salarisschaal C1-C2) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Het gaat zowel over interne als externe vacatures. Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 19 mei bij voorkeur via het online sollicitatieformulier.

Samen met een team van verpleegkundigen en verzorgenden sta je in voor de verzorging en de verpleging van onze bejaarde bewoners. Je draagt bij aan het creëren van een aangename woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je ziet voortdurend toe op het comfort en de veiligheid van de bewoner. Je bouwt graag mee aan een warme en zorggerichte cultuur. De nachtshiften worden opgenomen door de nachtploeg. Sporadisch kan je gevraagd worden om ook een nachtshift op te nemen in geval van ziekte.

Je beschikt over:

• een studiegetuigschrift 6de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting verzorging

of

• een diploma 7de jaar beroepssecundair onderwijs in de richting thuis- en bejaardenzorg of kinderzorg

• alle gelijkgestelde diploma’s

én

• het visum van zorgkundige

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (26 dagen op jaarbasis en 11 wettelijke feestdagen)

Interesse?

Solliciteer ten laatste op zondag 19 mei 2019 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of door je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae, een kopie van je diploma en van je visum als zorgkundige op volgende manier aan ons te bezorgen:

of

• per post (poststempel geldt als bewijs) naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke en een mondelinge proef. De schriftelijke proef vindt plaats op dinsdagvoormiddag 18 juni, de mondelinge proef op woensdag 26 juni.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be