Gemeentebestuur zoekt vier deeltijds technisch assistenten externe poetsdienst

dinsdag 30 april 2019

Het gemeentebestuur zoekt vier deeltijds technisch assistenten externe poetsdienst (salarisschaal D1-D3). Het gaat om jobs voor onbepaalde duur in contractueel dienstverband.  Drie vacatures zijn halftijds, 1 vacature 70 %. Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 19 mei 2019. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via het online sollicitatieformulier.

We zoeken een gemotiveerde poetshulp om bij bejaarden thuis te poetsen. Je staat mee in voor een nette, hygiënische en gezellige leefomgeving voor de cliënten. Je zorgt voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je taken bestaan uit opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren en ramen poetsen. Als halftijdse technisch assistent externe poets werk je enkel in de voormiddag.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen tot maximum 12 jaar
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling

Interesse?

Solliciteer ten laatste op zondag 19 mei 2019 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of door je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae op volgende manier aan ons te bezorgen:

of

• per post (poststempel geldt als bewijs) naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Er zijn geen diplomavoorwaarden.

De selectie bestaat uit een praktische en een mondelinge proef. Deze vinden plaats op 17 en 20 juni 2019.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be