Naar inhoud
Gemeente Mol

Cultuurcentrum ’t Getouw gunt blik op programma 2019-2020

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 1 mei 2019

Vanaf vrijdag 3 mei staat het nieuwe programma van Cultuurcentrum ’t Getouw online. Op www.getouw.be vind je alle voorstellingen die het cultuurcentrum tijdens het seizoen 2019-2020 organiseert. Voor het bestellen van tickets moet je nog even wachten. Vanaf vrijdag 24 mei mag je je keuze voor volgend seizoen doorgeven. Wie een voorsmaakje wil van wat het volgende seizoen in petto heeft, is welkom op de presentatieavond op 22 mei (vooraf inschrijven).

Cultuurcentrum ’t Getouw maakt er opnieuw een erezaak van om een breed en kwalitatief hoogstaand programma samen te stellen. Van amusement tot woord, over circus, muziek en theater, er is voor ieder wat wils. Het cultuurcentrum wist alvast enkele mooie namen te strikken. Zo zullen onder meer Alex Agnew, Bent Van Looy, Herman van Veen, Johan Heldenbergh, Jef Neve, Raf Walschaerts en Bart Cannaerts op het podium van Schouwburg Rex staan. Maar zoals elk jaar houden we ook de vinger aan de pols en kunnen we onze bezoekers verrassen met jong, aanstormend talent in alle genres. Bijzondere aandacht is er voor onze jongste bezoekers, met opnieuw een fijn aanbod familievoorstellingen voor elke leeftijd.

 

Seizoensafsluiter op locatie

Het seizoen wordt opnieuw afgesloten met een openluchtvoorstelling op een bijzondere locatie. De vijf cultuurcentra van ‘t Pact halen Theater FroeFroe & Compagnie Lodewijk/Louis naar de Kempen met de voorstelling ‘Titus’, een eigenzinnige bewerking van Shakespeares ‘Titus Andronicus’.

 

Presentatieavond

Wie alvast een voorsmaakje wil van wat het volgende seizoen in petto heeft, is welkom op de presentatieavond die plaatsvindt op woensdag 22 mei om 20.15 uur in Schouwburg Rex, Smallestraat 2. Naar goede gewoonte komen er enkele artiesten langs die het volgende seizoen op ons podium staan. De presentatieavond is gratis, we vragen wel om vooraf in te schrijven via www.getouw.be of bij onze ticketbalie in Schouwburg Rex, Smallestraat 2.

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be, www.getouw.be