Naar inhoud
Gemeente Mol

Doe eens iets extra’s voor mensen met een beperking tijdens (on)beperkte maand

onbeperkte maand_doe eens iets extras
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 30 april 2019

Staat jouw handelszaak, organisatie, sportclub, vereniging,… ervoor open om tijdens de maand oktober een extraatje te voorzien voor mensen met een beperking? Laat het ons weten via www.gemeentemol.be/onbeperktemaand. Oktober is de maand van onbeperkte mogelijkheden. Daarom rekenen we op jou om mensen met een beperking extra in de watten te leggen.

Een gratis tasje koffie, leuk gadget, gratis proefles, kortingsbon, vermindering op het lidgeld,… alle ideetjes om mensen met een beperking extra in de watten te leggen zijn welkom. Zolang het maar past binnen de visie van jouw vereniging, handelszaak of organisatie. We bundelen het aanbod graag in een mooi overzicht. Daarom vragen we om je actie door te geven via www.gemeentemol.be/onbeperktemaand.

Extra promotie

Doe je een extra inspanning voor mensen met een beperking? Dan krijg je er gratis promotie voor in de plaats. Je aanbod wordt vermeld op www.gemeentemol.be/onbeperktemaand en in het programmaoverzicht dat we verspreiden op verschillende locaties in onze gemeente.

(On)beperkte maand

Wie een beperking heeft, botst sneller dan anderen op obstakels. Een extra helpende hand, financiële steun, aangepaste mogelijkheden,… zijn vaak erg welkom. Onze gemeente organiseert tijdens de maand oktober activiteiten en dienstverleningen om deze drempels weg te werken. Dit in samenwerking met de adviesraad voor personen met een beperking en tal van enthousiaste organisaties. Om van deze maand een succes te maken, hebben we jouw hulp nodig!

Meer info: dienst seniorenplus, 014 33 16 00, dienstseniorenplus@gemeentemol.be