Vragen loting Grabbelpas zomer? www.gemeentemol.be/grabbelpasvragen

dinsdag 23 april 2019

Bij vragen of opmerkingen over de loting van de Grabbelpas deze zomervakantie, kan je terecht op www.gemeentemol.be/grabbelpasvragen. Op 23 april om 19 uur starten de inschrijvingen voor de loting Grabbelpas in de zomervakantie. Let op: je inschrijving is pas geldig als je een bevestigingsmail ontvangen hebt! Om kleine hindernissen snel op te lossen, geef je ze best online door via de link. Op die manier komt alle info meteen bij de juiste persoon terecht.

Sinds de paasvakantie werken we met een nieuw lotingssysteem. Dankzij dit nieuwe systeem maakt het niet uit wanneer je inschrijft, en verloopt de verdeling van de activiteiten zo eerlijk mogelijk. Het vermijdt ook de ‘inschrijfspits’ bij de start van de inschrijvingen waardoor het netwerk vaak overbelast was.

Meer info: afdeling sport en jeugd

>014 33 05 14, sportdienst@gemeentemol.be
> 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be