Gemeentebestuur zoekt jobstudenten schoonmaak voor juli en augustus

dinsdag 16 april 2019

Het gemeentebestuur zoekt jobstudenten 26,6/38 (= twee hele + drie halve dagen per week) schoonmaak voor de externe poetsdienst in juli en augustus.  Ben je minimum 18 jaar en studeer je nog? Vul dan het e-formulier ‘jobstudenten schoonmaak zomer 2019, aanvraagformulier’ in via www.gemeentemol.be > vacatures. Verstuur dit ten laatste op 28 april 2019.

Als medewerker van onze externe poetsdienst sta je in om samen met een vaste collega bij bejaarden thuis te gaan poetsen. Je staat mee in voor een nette, hygiënische en gezellige leefomgeving voor de cliënten. Je zorgt mee voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je taken bestaan uit opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren en ramen lappen.

Je hebt dus verschillende werkplaatsen bij de bejaarden thuis waarbij je zelf naar de werkplaats gaat per fiets of auto. Je werkt een hele dag op dinsdag en donderdag en op maandag, woensdag, en vrijdag een voormiddag. Op dinsdagmiddag en donderdagmiddag moet je samen met je collega van de ene naar de andere werkplaats.

Voorwaarden
Kandidaten moeten minimum 18 jaar zijn op datum van indiensttreding en nog studeren. We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt voor de taken die je worden toegewezen.

Hoe solliciteren?
Vul het e-formulier ‘Jobstudenten schoonmaak zomer 2019, aanvraagformulier’ in via www.gemeentemol.be > vacatures. Verstuur dit ten laatste op 28 april 2019.

Bij meer dan 12 kandidaten zal er een CV-screening gebeuren op volgende criteria:

• ervaring als jobstudent
  • ervaring in de schoonmaak

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op zaterdag 11 mei vanaf 9 uur. We nodigen je uit per mail.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 84, vacature@gemeentemol.be