Gemeentebestuur zoekt deskundige samenlevingsopbouw

maandag 15 april 2019

Het gemeentebestuur zoekt een halftijdse deskundige samenlevingsopbouw, in contractueel dienstverband, niveau B1-B3 met een contract van onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met maandag 29 april 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Als deskundige samenlevingsopbouw verleen je professionele ondersteuning aan groepen uit de bevolking die leven in een situatie van achterstelling, met het oog op structureel oplossen van gemeenschappelijk ervaren problemen via projectmatig werken.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van een cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke, een mondelinge en een psychotechnische proef.  De data voor de selectieproeven zijn:

• Donderdag 6 juni schriftelijke proef
  • Woensdag 19 juni: mondelinge proef

De kandidaat met de beste totaalscore op de mondelinge en schriftelijke proef wordt uitgenodigd op een psychotechnische proef. Die gaat door op maandag 24 juni.

Voor personeelsleden van de gemeente Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten naar de vacature op het intranet of informatie opvragen bij Jonas Van Olmen (vacature@gemeentemol.be of 014 33 09 58).

Interesse?
Bezorg ons ten laatste op  maandag 29 april 2019 je motivatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van het gevraagde diploma

per mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan Gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Gelieve je mail niet zwaarder te maken dan 10 MB.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Je kan de volledige functiebeschrijving hier raadplegen.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be.