Gemeentebestuur zoekt vijf begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang

vrijdag 12 april 2019

Het gemeentebestuur zoekt vijf deeltijds (19 en 25/38) technisch assistenten begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang, niveau D, salarisschaal D1-D2-D3, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 26 april 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang sta je in teamverband in voor het opvangen en begeleiden van kinderen tijdens de voor- en naschoolse opvang en op schoolvrije dagen en dit volgens de pedagogische visie van de buitenschoolse kinderopvang. Samen met je team bereid je leuke en gevarieerde spelactiviteiten voor om met de kinderen te spelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren van huishoudelijke activiteiten en het veilig begeleiden van de kinderen bij de verplaatsing van en naar school en bij activiteiten buitenshuis. Je hecht veel belang aan orde en netheid en een correcte administratieve opvolging. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zodat je ouders juist kan informeren en verder helpen bij vragen. Je neemt op regelmatige basis deel aan teamvergaderingen en pedagogische vormingsactiviteiten.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Flexibele werkuren
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling

• in het bezit zijn van één van volgende diploma’s:
    • 7de jaar BSO Kinderzorg of Begeleider in de kinderopvang (of volwassenenonderwijs)
    • 6de jaar TSO Sociaal technische wetenschappen, Gezondheids- en welzijnswetenschappen of Jeugd- en gehandicaptenzorg (of volwassenenonderwijs),
    • 2de jaar met succes voltooid van de opleiding Leraar kleuteronderwijs, Leraar lager onderwijs of Orthopedagogie (of volwassenenonderwijs)
    • Bacheloropleiding of Masteropleiding
    • Een diploma dat voldoet aan de voorwaarden die zijn vastgesteld door Kind en Gezin (MB Kwaliteit Buitenschoolse Opvang – geconsolideerde versie 2014.06.13)

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een mondeling (24 of 27 mei) en een praktisch examen (29 mei).

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 26 april 2019 je sollicitatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van het gevraagde diploma

per mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan het college van burgemeester en schepenen, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be