Vroooooom: Visit Mol by Vespa deze lente en zomer!

maandag 29 april 2019

Probeer eens iets anders op een vrije dag, Visit Mol by Vespa! Van 1 mei tot en met 30 september kan je op een Vespa de omgeving verkennen én onderweg afstappen voor lekkere gerechten. Je wordt op korte tijd ondergedompeld in de prachtige natuur en charmes in en rond Mol.

Mol en omgeving verkennen met een Vespa is dé ideale manier om er eens tussenuit te zijn. Tijdens de rit doe je drie tussenstops om lekker te eten in verschillende horecazaken: B&B Tspijker, Zilvermeerhaven Port Aventura en brasserie Belle Vue. Je rijdt dus van het voorgerecht tot aan het hoofdgerecht en daarna sluit je af met een dessert.

Cadeautip
Geef eens wat pure ontspanning cadeau! Een bon voor ‘Visit Mol by Vespa’ zorgt voor een originele en gezellige herinnering om voor altijd te koesteren.

In de prijs zit natuurlijk ook een menu om duimen en vingers van af te likken:

• Voorgerecht (B&B ’t Spijker): wentelteefje met vers fruit en huisgemaakte confituur
  • Hoofdgerecht (Port Aventura): fish & chips deluxe met frietjes of vegetarische burger
  • Dessert (Belle Vue): overheerlijke tiramisu

Prijs
Je betaalt 79 euro voor een halve dag inclusief 3-gangenmenu. De bestuurder is minimum 18 jaar en dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Rij je graag met twee op één Vespa? Dan kan degene die achterop zit voor 40 euro meerijden en lekker tafelen! Reserveren is verplicht en doe je minimum 3 dagen op voorhand via:

• dienst toerisme, Markt 1a of
  • het e-formulier op www.gemeentemol.be > e-loket > Vesparoute ‘Visit Mol by Vespa’, reservatie.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be