Gemeentebestuur zoekt technisch assistent lokaal dienstencentrum

vrijdag 5 april 2019

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds technisch assistent lokaal dienstencentrum, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau D, salarisschaal D1-D3. Solliciteren kan tot en met  21 april 2019. Stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Ben jij in het bezit van een luisterend oor voor onze bewoners en bezoekers? Zet jij je beste beentje voor als aanspreekpunt? Steek je graag de handen uit de mouwen bij activiteiten? Wij hebben de geknipte job voor jou! Als technisch assistent lokaal dienstencentrum ondersteun je de organisatie van het cafetaria, restaurant en groepsactiviteiten die binnen onze werking aangeboden worden.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 21 april 2019 je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae. Dit doe je op volgende manier:

• per mail aan vacature@gemeentemol.be

of
  • per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be