Naar inhoud
Gemeente Mol

Geen Peuterspeelpunt op vrijdag 26 april en woensdag 1 mei

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 19 april 2019

Op vrijdag 26 april is er uitzonderlijk geen Peuterspeelpunt door een vorming voor het personeel. Ook op woensdag 1 mei (Feest van de Arbeid) kan je er niet terecht. Normaal vindt Peuterspeelpunt elke woensdag- en vrijdagvoormiddag plaats van 8.30 tot 12 uur. Tijdens schoolweken spreken we af in Kinderclub ’t Krekeltje (Molderdijk), tijdens de schoolvakanties in Kinderclub Bieke (Ginderbuiten).

De dienst samenlevingsopbouw wil met Peuterspeelpunt ontmoetingen stimuleren en een sociaal netwerk creëren. Peuterspeelpunt bevordert de taalontwikkeling en de speelkansen van jonge kinderen. Bovendien geeft het ouders de gelegenheid om van elkaar te leren. Ook grootouders en toekomstige ouders zijn welkom.

 

Tijdens het schooljaar vindt Peuterspeelpunt plaats in kinderclub ’t Krekeltje, Molderdijk 27. Tijdens de schoolvakantie en op snipperdagen verhuizen we naar kinderclub Bieke, Toemaathoek 1. En dit telkens op woensdag- en vrijdagvoormiddag tussen 8.30 en 12 uur. (Groot)ouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar zijn welkom tussen 8.30 en 12 uur om samen te spelen en ervaringen uit te wisselen. De deelname is gratis.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, 014 33 15 73, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be