Gemeentebestuur zoekt twee deskundigen ICT – Business Analist

donderdag 28 maart 2019

Het gemeentebestuur zoekt twee voltijds deskundigen ICT, in contractueel dienstverband, niveau B, salarisschaal B1-B2-B3. Solliciteren kan tot en met 18 april 2019. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als deskundige ICT- Business Analist verzamel je projectgericht de behoeften van de gebruikers, formuleert samen met hen requirements en tekent bijhorende processen uit. Vanuit je ICT-deskundigheid en ervaring lever je advies binnen het team, aan je afdelingshoofd en aan de interne klanten. Daarnaast ondersteun je ook mee de gebruikers. Je werkt beleidsondersteunend en helpt bij de verdere digitalisering binnen diverse diensten van het gemeentebestuur.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke en mondelinge proef en een psychotechnisch onderzoek. De selectieprocedure wordt geleid door KATENA. Het schriftelijk gedeelte staat gepland op 14 mei 2019. Het mondeling gedeelte staat gepland op 28 mei 2019. De beste kandidaat krijgt een afspraak voor het psychotechnisch onderzoek.

Voor personeelsleden van de gemeente Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten naar de vacature op het intranet of informatie opvragen bij Tom Smet (tom.smet@gemeentemol.be of 014 33 09 52).

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 18 april 2019 je sollicitatiebrief samen met

• je curriculum vitae;
  • een kopie van je bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs;

bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Er wordt een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be