Peuterspeelpunt in paasvakantie in kinderclub Bieke op 5, 10, 12, 17 en 19 april

vrijdag 29 maart 2019

Peuterspeelpunt gaat op vrijdag 5, woensdag 10, vrijdag 12, woensdag 17 en vrijdag 19 april door in kinderclub Bieke, Toemaathoek 1. (Groot)ouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar zijn welkom tussen 8.30 en 12 uur om samen te spelen en ervaringen uit te wisselen. De deelname is gratis.

De dienst samenlevingsopbouw wil met Peuterspeelpunt ontmoetingen stimuleren en een sociaal netwerk creëren. Peuterspeelpunt bevordert de taalontwikkeling en de speelkansen van jonge kinderen. Bovendien geeft het ouders de gelegenheid om van elkaar te leren. Ook grootouders en toekomstige ouders zijn welkom.

Tijdens het schooljaar vindt Peuterspeelpunt plaats in kinderclub ’t Krekeltje, Molderdijk 27. Tijdens de schoolvakantie en op snipperdagen verhuizen we naar kinderclub Bieke, Toemaathoek 1. En dit telkens op woensdag- en vrijdagvoormiddag tussen 8.30 en 12 uur.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, 014 33 15 73, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be