Naar inhoud
Gemeente Mol

Informatiebeurs voor mensen met een beperking in Gent. Bestel nu gratis tickets!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 28 maart 2019

Het gemeentebestuur kreeg gratis inkomtickets voor de Reva-beurs, een informatiebeurs voor mensen met een beperking. Deze vindt plaats op 25, 26 en 27 april, telkens van 10 tot 18 uur, in Flanders Expo in Gent. Wil jij hier gebruik van maken? Contacteer dan de dienst seniorenplus via 014 33 16 02 of dienstseniorenplus@gemeentemol.be.

Een vraag over dienstverlening? Op zoek naar het juiste hulpmiddel? Op de Reva-beurs vind je zeker de oplossing! 160 standhouders brengen de laatste nieuwigheden mee en laten je aan de hand van workshops ervaren hoe alles werkt. De 16de editie van deze informatiebeurs heeft aandacht voor een steeds breder publiek. Van jong tot oud, van mensen met kleine tot meer ingrijpende beperkingen, van professionele hulpverleners tot mantelzorgers en familie.

 

Gratis tickets

Voor gratis tickets, contacteer de dienst seniorenplus via 014 33 16 02 of dienstseniorenplus@gemeentemol.be. Vermeld daarbij:

  • Voor wie de kaarten zijn
  • Hoeveel kaarten je wenst
  • Via welk telefoonnummer we je kunnen bereiken
  • Naar welk adres deze kaarten verzonden moeten worden

 

Moeilijkheden met vervoer?

Flanders Expo in Gent is een eindje reizen. Laat dit je niet weerhouden om een bezoekje te brengen aan de beurs. Heb je moeilijkheden met vervoer? Contacteer de dienst seniorenplus.

Meer info:

> dienst seniorenplus, 014 33 16 02, dienstseniorenplus@gemeentemol.be

> www.reva.be