Naar inhoud
Gemeente Mol

Gemeentebestuur organiseert openbare houtverkoop op 30 april. Doe een bod!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 25 maart 2019

Het gemeentebestuur verkoopt 14 loten hout. De openbare verkoop vindt plaats op dinsdag 30 april om 16.30 uur in ’t Getouw, raadzaal, Molenhoekstraat 2. De toewijzing gebeurt aan de hoogste bieder met inschrijvingen onder gesloten omslag. Geïnteresseerden kunnen de goederen bezichtigen op de gemeentelijke stapelplaats Drill (Kruisven) in de week van 22 april op dinsdag tot en met vrijdag, telkens tussen 9 en 15 uur.

Hoe een geldig bod indienen?

 of

  • Het inschrijvingsformulier downloaden kan ook op www.gemeentemol.be of vraag het inschrijvingsformulier bij het bezichtigen van de loten.
  • Steek het ingevulde inschrijvingsformulier in een omslag met daarop het lotnummer, het geboden bedrag en je contactgegevens.
  • Vermeld op de omslag: verkoop loten hout + het lotnummer waarop je biedt.
  • Geef de omslag af tijdens de openbare verkoop op dinsdag 30 april in de raadzaal in ’t Getouw.
  • Of stuur voorafgaand aan de opening je bod in een tweede omslag via de post naar: College van burgemeester en schepenen, dienst aankoop en aanbestedingen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol, met vermelding ‘verkoop loten hout + het lotnummer’. Wij contacteren je achteraf indien een lot aan jou werd toegewezen.
  • Je kan per lot afzonderlijk inschrijven, maar je mag ook bieden op verschillende loten samen (iedere bieding in aparte envelop af te leveren).

 

Het afhalen van de goederen kan met bewijs van betaling dagelijks van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 15 uur.

Meer info:

> aankoopdienst, 014 33 09 30, aankoopdienst@gemeentemol.be

> uitvoeringsdienst, Silke Van Huffel, 014 33 08 00, silke.vanhuffel@gemeentemol.be of Sigi Claessens, 014 33 07 75, sigi.claessens@gemeentemol.be