Indienen offerte groepsaankoop dakisolatie en groendaken

woensdag 20 maart 2019

Dit voorjaar lanceert IOK, samen met 28 gemeentebesturen, een groepsaankoop dakisolatie en groendaken. Ook onze gemeente neemt hieraan deel. Geïnteresseerde firma’s kunnen een offerte indienen tot en met 23 april 2019. De invulformulieren vind je op www.iok.be.

Momenteel wordt voor drie clusters van gemeenten een prijsaanvraag georganiseerd:

• Cluster Balen, Dessel, Geel, Kasterlee, Laakdal, Meerhout, Mol en Retie
  • Cluster Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse, Hoogstraten, Oud-Turnhout, Ravels, Rijkevorsel, Turnhout en Vosselaar
  • Cluster Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Herselt, Hulshout, Lille, Olen, Nijlen, Vorselaar en Westerlo

Oproep offertes

• Inschrijvingsformulier voor insturen offerte vind je op www.iok.be
  • Alle firma’s mogen offertes insturen via dit inschrijvingsformulier met opgave van standaardprijzen, dit kan:
  • Firma kiest zelf voor welke clusters ze inschrijven, men mag verschillende offertes insturen voor verschillende clusters, maar men mag ook dezelfde offerte nemen voor meerdere clusters. Per cluster wordt één offerte ingediend per inschrijver. Het is niet verplicht alle opties aan te bieden. De firma kiest zelf voor welke producten ze inschrijven.
  • Verzameling offertes door IOK

Selectie firma’s

• Door stuurgroep van geïnteresseerde klanten (deelnemers geven dit aan bij inschrijving)
  • Eén stuurgroep per cluster
  • De keuze van meest interessante offerte(s) wordt gemaakt door de stuurgroep, IOK of de gemeenten hebben hierbij geen inspraak. Bij deze keuze houdt de stuurgroep rekening met de wezenlijke elementen van de offertes zoals bijvoorbeeld prijs, kwaliteit, uitvoeringsvoorwaarden,…
  • IOK treedt op als secretaris

Uitvoeringen werken

• Alle inschrijvers ontvangen een overzicht van gekozen firma’s met prijzen een voorwaarden, dit verschijnt ook op www.iok.be.
  • Geïnteresseerde inwoners moeten zelf één of meerdere van de gekozen firma’s contacteren.
  • De firma maakt gratis een offerte op maat op bij de klant thuis op basis van standaardtarieven die vastgelegd zijn via groepsaankoop. Enkel bij situaties die niet onder de standaardtarieven vallen, kan er afgeweken worden van de standaardtarieven uit de groepsaankoop.
  • De opgegeven prijzen worden gehanteerd voor offertes opgemaakt tot en met 30 juni 2020 die passen in deze groepsaankoop. Alle extra niet-vermelde kosten, bijvoorbeeld verplaatsingsonkosten, werkuren,… , bij een standaarduitvoering van de opdracht zijn inbegrepen in de geboden prijzen.
  • Contract wordt afgesloten tussen klant en firma zonder tussenkomst van IOK.
  • Voorwaarden groepsaankoop worden bewaakt door IOK.

Meer info: duurzaamheidsambtenaar, 014 33 07 44, 014 56 42 67 of 0472 51 93 50, www.iok.be