Naar inhoud
Gemeente Mol

Start inschrijvingen nog vrije plaatsen Grabbelpas paasvakantie op 3 april

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 29 maart 2019

Op woensdag 3 april starten de inschrijvingen voor de nog vrije plaatsen van Grabbelpas paasvakantie. Ook niet-inwoners kunnen vanaf dan inschrijven. Online inschrijven kan tot twee dagen voor de activiteit plaatsvindt via www.gemeentemol.be/grabbelpas > online inschrijven.

Om stress te vermijden bij ouders die hun kinderen willen inschrijven voor de grabbelpasactiviteiten, werkt het gemeentebestuur voortaan met een lotingsysteem. Na het verdelen van de grabbelpasbrochures paas- en zomervakantie via de scholen op 11 maart, konden ouders het programma rustig bekijken. Daarna selecteerden zij de gewenste activiteiten voor de paasvakantie, dit kon tot 20 maart (22 uur). Op 25 maart werden de toegekende plaatsen bekendgemaakt via de webshop. Na betaling is hun kind ook effectief ingeschreven. De loting hield geen rekening met datum en uur van inschrijven. Zo kreeg iedereen dezelfde kansen.

 

Niet-inwoners

Niet-inwoners konden niet deelnemen aan de loting. Zij krijgen na afloop van de loting wel (vanaf 3 april) de kans om te schrijven voor de nog vrije plaatsen. Online inschrijven kan tot twee dagen voor de activiteit plaatsvindt via www.gemeentemol.be/grabbelpas > online inschrijven. De inschrijvingen zijn pas definitief na betaling. Ouders krijgen hiervoor enkele werkdagen. Betaal je te laat? Dan worden alle inschrijvingen geannuleerd.

 

Gebruikersnaam en wachtwoord

Wil je inschrijven, dan heb je voor elk kind een gebruikersnaam en wachtwoord nodig dat toegang geeft tot het inschrijvingsprogramma. Heb je dit nog niet? Maak dan voor elk kind apart een gebruikersnaam en wachtwoord aan via www.gemeentemol.be/grabbelpas via ‘aanmelden als nieuwe gebruiker’. Wie eerder al deelnam aan Grabbelpas of de activiteiten van de sportdienst heeft al een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze kan je opnieuw gebruiken.

 

Met één gebruikersnaam al je kinderen inschrijven?

Wil je verschillende kinderen van één gezin (zelfde adres) tegelijkertijd inschrijven? Maak dan voor elk kind apart én voor het gezinshoofd (mama of papa) een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Stuur vervolgens een mail naar jeugddienst@gemeentemol.be of sportactiviteiten@gemeentemol.be met de namen van de kinderen en de naam van het gezinshoofd. Wij zorgen voor het aanmaken van de gezinsrelatie. Je krijgt van ons een bevestigingsmail als het in orde is.

Meer info: jeugddienst - sportdienst, 014 33 05 30 of 014 33 05 04, jeugddienst@gemeentemol.be of sportactiviteiten@gemeentemol.be